Tervetuloa kotisivustolleni! Sähköpostikorttejani voit taas lähettää normaalisti. Ystävänpäivänä sivusto kaatui, mutta on jälleen toiminnassa.Tässä sivustossa voit lukea kaikkia tekstejä ja katsella kuviani tuon vasemmalla olevan sivupalkin kautta. Kirjoitan nykyisin enimmäkseen Facebookissa taiteilijasivustollani, joten olet tervetullut sinne lukijakseni ja kommentoijaksi tähän osoitteeseen:

KuruKukka taiteilijasivustoni Facebookissa:  Tammi-Lokakuussa 2013 tekstejä ja kuviani katseltiin   9 miljoonaa 255 804 kertaa, joten kiitos face-ystävät! Kun laitat henkilöhakuun nimen KuruKukka, niin löydät sivuni Facebookissa.

 

Facebook-sivujani ovat:

1. KuruKukka

2. Kurukukan onnittelukortit

3. Kurukukan valokuvasivusto

4. Kurukukka Christmas (paljon joulukuvia)

5. Kortteja Sinulle

6. Kurukukan kangasmallit

7. Kurukukan Ajatelmakortit

8. Kurukukan runosivu

9. Photos Lappland-Ranua

10.Winter Snow Flower

 

Tykkään kirjoitella Facebookissa, kun voin laitella sinne paljon kuvia ja tehdä runokorttejani, joita siellä saa myös vapaasti jakaa toisten käyttäjien kanssa. Lisäksi sivu on toiminut hyvin. Voin kommunikoida lukijoiden kanssa siellä nopeasti.

Tässä on videosivuni Youtubessa ja siinä näkyy valokuviani ja runokorttejani. http://www.youtube.com/watch?v=tGvviFkF368

Tässä on toinen Youtube-sivuni ja siinä on videoni talvimaisemista kotimme ympärillä. http://www.youtube.com/watch?v=_D6KWZKo9KI

Elämäntarinani vaiheita voit lukea tästä: http://kurukukka.blogspot.fi/2012/10/tasapainoilua-elaman-trapetsilla.html 

 

Blogissa kerron enemmän elämästäni (tämän kotisivuston blogi). 

Aloitin tämän kotisivuston 14.5.2011. Kirjoitin 17 eri blogia. Blogeissani kirjoitin värssyjä, ajatelmia, runoja, tarinoita ja onnittelutekstejä. Muita tekstejä, kuten kokoelmia musiikkisivuista, voit myös kuunnella blogeissa. Kaikkiaan erilaisia sivustojani on 29 ja löydät osan niistä sivupalkin kautta. Sivustoillani, joissa on kävijälaskuri on reilun vuoden aikana ollut kävijöitä 9 680 695 ja sivukatseluja 10 523 694 kertaa. Mukana myös Facebook-kävijät (Tilanne 18.11.2013).

Tilanne 19.12.2012. Ajatukseni.net lopetti toimintansa, joten kirjoittamani 11 blogia eivät enää näy. ( Tähtikeijunlilja, Keijunlehtililja, KuruKukka, Kultakeronkeiju, Valonkukkalilja, Lapinkukkalilja, Hopeakeijunlilja, Briittakaarinanblogi, Koristekukkalilja, Kanervankukkakeiju ja Ruusunkukkakeiju).  

Tässä musiikkia romantikoille: http://kurukukka.suntuubi.com/fi/Blogi/?y=2012&m=07&d=29 Tämä sivu toimii aina, jos nuo muut musiikkisivut ovat välillä toimimatta sivuston käyttökatkojen vuoksi.

Tämä musiikki on yksinäisille, surullisille ja kaipaaville: http://kurukukka.suntuubi.com/fi/Blogi/?y=2012&m=09&d=07

Tästä voit katsella puutarha- ja kukkakuviani: Näet ensin puutarhakuvat. Valitse sitten yläpalkista palkki kukkakuvat, niin näet nekin. http://kurukukka.kuvat.fi/#/kuvat/KuruKukan+valokuvat/KuruKukan+kukkakuvat/KuruKukan+puutarhakasvit/

 

<---- Osoitteet blogeihini, ilmaisiin sähköpostikortteihini ja sivustoilleni löytyvät siis tuosta sivupalkista. Nyt toimivat kuvagalleriani kuvatkin, kun sain säädöt kohdalleen, joten ne näkyvät nyt isompina yksittäiskuvina kunnolla, eivätkä vain puolikkaina.Listan lopussa on muutamia sivustoja, joita luen ja seuraan.

 

 

Tässä kotisivustossa on kävijöitä 173 403 ja sivukatseluja 319 142 tähän 29.10.2013 mennessä. Yhden päivän aikana käy noin 353 kävijää ja sivukatseluja on 669. Laskuri nollautui välillä, kun vaihdoin sivupohjaa. Kävijätilastoinnissa lukemat pysyivät ennallaan. Onnittelu- sähköpostikorttejani voit ilmaiseksi lähettää tästä: http://alppi.com/search/O   Välkkyviä, ilmaisia sähköpostikorttejani voit lähettää tästä: http://alppi.com/search/kuvat 

Sivulatauksia: 55785

©2014 KuruKukan kotisivut - suntuubi.com